Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Girteka bliver grønnere

Søgeord:

20. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

562 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Udvider det intermodale netværk.

 

Litauiske Girteka Logistics udvider selskabets intermodale europæiske netværk og investerer i banegodstransport som del af selskabets udvikling med bæredygtighed.

 

Ved at indarbejde jernbanen og færger i transportprocessen reducerer selskabet betragteligt sine CO2-udledninger, lyder det fra Girteka. I 2019 har Girteka Logistics reduceret kulstofaftrykket med 2.500 tons CO2 ved at benytte sig af intermodale transportservices.

 

- Vi udvider vores investeringer i teknologisk innovation og bæredygtighed, da vi ser, at det er fremtiden for transportbranchen. At flytte gods på en bæredygtig måde er vigtigt for os, vores kunder og vores samfund, siger Larisa Senkevičienė, leder af divisionen Intermodal Service hos Girteka Logistics.

 

Girteka bruger otte intermodale bane- og færgeforbindelser, men selskabet arbejder på at udvide netværket og reducere CO2-aftrykket med mindst fire gange så meget som i 2019.

- Vi tager som selskab stort ansvar for at reducere forurening og at fastholde et sundt miljø for alle. Vi sætter store mål. Ved at udvide vores intermodale netværk tager vi et af skridtene for at reducere vores drivhusgasemissioner. Vi er klar over, at vi hæver barren for hele transportbranchen, og vi har ingen planer om at stoppe, siger Larisa Senkevičienė. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk