Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Halvdelen af Kaj Madsen Fjelstrup solgt

Søgeord:

20. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

3578 gange

Læses i øjeblikket af:

0

TA-Logistics A/S overtager 50 procent af aktierne i Kaj Madsen Fjelstrup A/S

TA-Logistics A/S udvider sine aktiviteter med overtagelsen af 50 procent  af Kaj Madsen Fjelstrup A/S.

 

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse mandag morgen.

 

- Kaj Madsen Fjelstrup A/S er med et stærkt koncept på internationale køletransporter en interessant spiller i vores portefølje, og dermed er opkøbet helt på linje med vores strategi om at investere bredt inden for logistik- og transportområdet, udtaler direktør i TA-Logistics, Thorkil Andersen, og fortsætter:

- Vi glæder os over handlen og ser frem til at følge og videreudvikle den positive færd, som virksomheden er inde i.

 

Kaj Madsen Fjelstrup A/S’ forretningsmodel og drift vil fortsætte på samme vis som hidtil, både i relation til kunder, leverandører og driftsafvikling, idet virksomheden fortsat skal ledes og drives af de hidtidige ejere, Jens Andersen, Andreas Fristoft og Jens Peder Z.H. Jensen.

 

- Vi ser frem til, at TA-Logistics bliver en del af ejerkredsen og bliver repræsenteret i bestyrelsen. Vi er ikke i tvivl om, at deres erfaring, ekspertise og netværk vil styrke den fremtidige forretning, siger adm. direktør Jens Andersen og Andreas Fristoft.

 

Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.


Når de danske konkurrencemyndigheder har godkendt handlen, vil ejerkredsen bestå af TA-Logistics A/S, Jens Andersen, Andreas Fristoft og Jens Peder Z.H. Jensen.

 

TA-Logistics A/S har ejerskab i flere transport- og logistikvirksomheder, herunder Frode Laursen A/S, IN-STORE A/S, SKANOL A/S og AGRI-NORCOLD A/S.


Kaj Madsen Fjelstrup A/S er en moderne logistikvirksomhed med hovedvægt på paneuropæiske køle- og frysetransporter og råder over 400 biler.   / Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk