Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hans Jensen Transport fusionerer med Koldkur

Søgeord:

17. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

548 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hans Jensen Transport overtager samtlige aktiviteter i J. Chr. Koldkur Transport.

 

Hans Jensen Transport A/S har indgået aftale med J. Chr. Koldkur Transport A/S om overtagelse af samtlige aktiviteter i virksomheden.

 

Med opkøbet af J. Chr. Koldkur fordobler Hans Jensen Transport sin flåde af biler, og en ny, stor aktør inden for tanktransport i Danmark etableres.

De to familieejede transportvirksomheder Hans Jensen Transport og J. Chr. Koldkur Transport har indgået aftale om fusion med virkning fra 15. september 2021. Den samlede tankbilsflåde vil angiveligt tælle mere end 100 lastvogne og 150 trailere.

 

Det fremgår af en pressemeddelelse fra de to virksomheder.

 

Med fusionen opstår en ny, midtjysk transportkoncern, som ifølge direktør og 2. generation hos Hans Jensen Transport, Lars Jensen har en ambition om at sætte sig på en større del af det danske og nordeuropæiske marked for tank– og silotransport:

- Vi kommer til at drage stor nytte af de synergier, der naturligt vil opstå ved så stor en fusion, når vi går i gang med at realisere vores fremtidige vækstplaner. Sammen kan vi blandt andet tilbyde vores kunder en markant større kapacitet kombineret med en bredere pallette af ydelser og ikke mindst en højere fleksibilitet i vores leverancer, siger han og bakkes op af Jørn Koldkur fra J. Chr. Koldkur Transport, der ligeledes glæder sig over fusionen:

 

- Vi ser Hans Jensen Transport som det perfekte match for os i forbindelse med et planlagt generationsskifte. Som en samlet koncern står vi godt rustet til det fremtidige marked og den vækst, vi forventer at gå i møde.

Begge virksomheder videreføres

På trods af fusionen lever både Hans Jensen Transport og J. Chr. Koldkur Transport videre i deres respektive form og under deres nuværende navne. Begge virksomheder forbliver således på deres nuværende lokationer i henholdsvis Sønder Onsild og Karup. Familien Jensen og familien Koldkur fortsætter ligeledes deres daglige gang i de to virksomheder, der nu bliver søsterselskaber under Hans Jensens Transports holdingselskab.

 

De to virksomheders medarbejderstab forbliver også den samme.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk