Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvem skal have FDE Fondens Initiativpris 2021?

Søgeord:

9. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

671 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Så er FDE Fonden klar til at modtage indstillinger til ”FDE Fondens Initiativpris 2021”.

 

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

- Vi ønsker med prisen at fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder. Ikke mindst i det sidste år med Corona-virus har transport- og logistikvirksomhederne på mange kreative og nytænkende måder sikret, at dansk erhvervsliv og borgerne er blevet forsynet med de varer og produkter, der er brug for. Så vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få ”FDE Fondens Initiativpris 2021, siger FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen.

FDE Fondens Initiativpris afløste sidste år ”Talentprisen”, der i 10 år har hædret talenter i transport- og logistikbranchen. Den første modtager af Initiativprisen var Ole Larsen Transport A/S, Århus, der bl.a. har oprettet et Innovationscenter med det formål at facilitere nytænkning og være centrum for udvikling af ideer, som kan understøtte og accelerere den digitale udvikling både i egen virksomhed men også i branchen som helhed.

 

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-28. februar på www.fdefonden.dk. Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk