Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvem skal have FDE Fondens Initiativpris 2022?

Søgeord:

10. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

313 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Så er FDE Fonden klar til at modtage indstillinger til ”FDE Fondens Initiativpris 2022”.

FDE Fondens Initiativpris kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

- Vi ønsker med prisen at fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder. Ikke mindst i det sidste år med Corona-virus har transport- og logistikvirksomhederne på mange kreative og nytænkende måder sikret, at dansk erhvervsliv og borgerne er blevet forsynet med de varer og produkter, der er brug for. Så vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få ”FDE Fondens Initiativpris 2022, siger FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen.

FDE Fondens Initiativpris gik i 2021 til BHS Logistics A/S i Rønne, hvor det i forbindelse med overrækkelsen bl.a. blev fremhævet, at BHS Logistics i alle årene har været dybt respekteret i transport- og logistikbranchen og løbende har været innovative og udviklet nye specialer. Herunder er de ikke mindst blevet kendt som en af Danmarks førende pharma-transportører. Da de første vaccinedoser mod Covid-19 ankom til Danmark, var det BHS Logistics, der stod for distributionen fra Statens Serum Institut til de danske regioner.

 

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-28. februar på www.fdefonden.dk. Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke