Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD og FDE siger på gensyn til Transport 2023

Søgeord:

20. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

343 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Efter tre travle messedage ser ITD og FDE tilbage på en vellykket transportmesse med god stemning og spændende besøg på standene.

 

ITD og FDE takker snart af for denne gang efter tre gode messedage på Transport 2021 i MCH Messecenter Herning.

 

Der er blevet taget godt imod ITD’s to hovedbudskaber, ”Vi holder Danmark kørende” og ”Sammen bygger vi fremtidens digitale transportvej”, ligesom FDE har været synlige under overskriften ”Momsrefusion og motorvejsservice under ét tag”.

 

På ITD’s stand har messedeltagerne blandt andet kunne høre om de digitale tilbud hos ITD’s videnscenter ITD Logtech Hub samt blive klogere på køre- og hviletidssystemet TachoWeb og tidsregistreringssystemet SmartTID.

 

Man har også haft mulighed for at møde ITD’s forsikringssamarbejdspartner Tryg og øge sit kendskab til cybersikkerhed. Og så er der blevet talt om rekruttering, trafiksikkerhed og grøn omstilling, mens der på FDE’s stand er blevet rådgivet om løsninger inden for momsrefusion og motorvejsservice.

- Vi er glade for, at det endelig var muligt at mødes så mange mennesker igen efter corona. Det har været skønt med fagsnak, og vi er glade for, at så mange folk har givet sig tid til at besøge vores to stande. Der har været både vognmænd, chauffører, politikere, kunder og mange andre forbi. Der har været en rigtig god stemning og hyggeligt samvær med kaffe og kransekage. Så vi glæder os, til vi ses igen til Transport 2023 i april 2023, siger projektleder Malene Vitus.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk