Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD tilfreds med Transport 2019

Søgeord:

25. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

551 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportmessen i Herning sluttede også godt af for ITD Koncernen.

 

Lørdagen bød på burgerfest for alle medlemmer med lang kø til følge, og Magda fra Lastbilkaravanen skabte god stemning for de mindste med optræden og udlevering af veste og krammelastbiler.

 

- Alle dage har medlemmer og samarbejdspartnere kigget forbi, og det glæder mig at så mange har fundet vej, hygget sig og er faldet i snak over en kop kaffe. Det har været tre gode dage i Herning med fantastisk stemning, og jeg tager en masse gode input med mig hjem ligesom alle, der har besøgt os, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

Massage, droner og inspiration

Fagforeningen Krifa gav input til arbejdslyst fredag, mens der blev fremvist det nyeste indenfor droner til overvågning af pladser. Lørdag bød på massage til de mange gæster og burgerfest for alle medlemmer og deres familier og ansatte, og alle tre dage var Tryg også i sving med at guide til de rette forsikringer.

 

Der var særlige indbudte gæster, som også kiggede forbi for at blive klogere. 80 elever fra 10. klasse besøgte ITD´s stand torsdag, mens kandidater til det kommende Europa-parlamentsvalg kiggede forbi fredag.

 

- Det er glædeligt, at politikerne kommer forbi, når vi kan vise branchen i det lys, den fortjener. Spørgelysten var stor hos kandidaterne, og det lover godt, når vi har politikere, som er så engagerede i transportområdet. Vi går en spændende tid i møde, og derfor betyder det meget, at politikerne til fulde forstår og kæmper for de sager, som er vigtige for transportbranchen, siger Carina Christensen.

Transportmessen 2019 var den hidtil største til dato målt på antal udstillere, og besøgstallene var også højere end tidligere. Se masser af billeder fra dagen på ITD's side på Facebook.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com