Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Købmandens robotbud

Søgeord:

19. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

155 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bilproducenten indgår i samarbejde med Walmart om selvkørende dagligvarelevering.

 

Ford har indgået samarbejde med detailgiganten Walmart og Postmates omkring test af selvkørende levering af dagligvarer.

 

Ford samarbejder i forvejen med både nationale og internationale virksomheder i bestræbelsen på at optimere leveringstjenester med selvkørende teknologi, hvad end varen hedder tacos, blomster eller noget helt tredje.

 

Og nu er tiden – ifølge Ford - kommet til at undersøge, hvordan levering af dagligvarer kan udbrede adgangen til frisk mad og andre detailvarer i USA, hvor Ford i øjeblikket foretager omfattende test af selvkørende levering.

Wallmart

I den forbindelse har Ford indgået et samarbejde med den amerikanske supermarkedskæde Walmart og leveringstjenesten Postmates for at kunne levere dagligvarer, der spænder over alt fra bleer til dyrefoder og personlige plejeprodukter. Ford har i samarbejde med disse firmaer oprettet et pilotprogram, der i kraft af Postmates infrastruktur fungerer i forlængelse af Walmarts i forvejen eksisterende leveringsmuligheder.

 

Walmart oplever allerede i skrivende stund positiv tilbagemelding fra kunderne på dette område.

 

Inden udgangen af 2018 vil tjenesten være tilgængelig i 800 butikker fordelt på 100 storbyområder over hele USA. Næste år forventes antallet af leveringsdygtige butikker at være fordoblet.

 

I løbet af de næste måneder arbejder Ford intensivt på at identificere og løse de udfordringer, der hænger sammen med selvkørende levering.

Det forventes, at samarbejdet med Walmart vil styrke Fords positionering på markedet for selvkørende teknologi betragteligt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk