Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kørselsleder overtager Steen Hansen Transport

Søgeord:

6. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

583 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stafetten gives videre: Steen Hansen Transport A/S gennemfører ejerskifte til kørselsleder Dennis Feldborg Mortensen.

 

Steen Hansen Transport A/S i Ringsted gennemfører ejerskifte. Steen Hansen overgiver stafetten til nuværende kørselsleder Dennis Feldborg Mortensen.

 

Det skriver Steen Hansen Transport A/S i en pressemeddelelse.

 

Baggrunden for ejerskiftet er, at Steen Hansen oplever voksende aktiviteter i sine øvrige virksomheder og derfor vil fokusere sine kræfter der. Der er her tale om grusgrave flere steder på Sjælland og senest Holbæk Miljøcenter.

 

Timingen helt rigtig

- Det går rigtigt godt for vognmandsforretningen. Det er i høj grad Dennis ́ fortjeneste og derfor er både timingen og valget af Dennis det helt rigtige, siger Steen Hansen.

 

Dennis Feldborg Mortensen er i dag kørselsleder og i praksis allerede den daglige leder af vognmandsforretningen.

 

- Det er et stort skridt for mig at overtage vognmandsforretningen. Men for vore kunder og medarbejdere er det ikke den store forskel. Kunderne vil opleve at vores ånd føres videre. Og jeg vil sammen med medarbejderne fortsætte vor gode kurs, udtaler Dennis Feldborg Mortensen.

Erfaren mand i spidsen

Han har været i vognmands-branchen hele sit liv. Hans far drev vognmandsforretning i Knabstrup på Vestsjælland. Efter Handelsskolen var det naturligt at finde læreplads i vognmandsforretning. Dennis startede i 1994 som kontorelev hos Evald Hansens Vognmandsforretning i Holbæk.

 

- Og det er nu blevet til 27 år som kørselsleder i forskellige vognmandsforretninger, hvor jeg har prøvet alt, hvad der kan tænkes at arbejde med i denne branche, fortæller Dennis, som har været ved Steen Hansen Transport det seneste år og nu er parat til at tage det næste store skridt i branchen.

 

Dennis Feldborg Mortensen glæder sig til at gå forrest med nogle af de værdier, som kendetegner Steen Hansen Transport. Det er erfaring, arbejdsomhed og det at kunne gøre en forskel, lyder det.

- Det glæder jeg mig meget til at demonstrere over for vore mange gode kunder, afslutter Dennis Feldborg Mortensen.

 

Steen Hansen Transport A/S er over 20 år gammel. Vognmandsforretningen beskæftiger 20 ansatte, råder over 16 egne biler og har samarbejder med over 20 vognmænd.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com