Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastvognsproducent tilbyder finanseringstøtte til vognmænd

Søgeord:

29. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

605 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Volvo Trucks og Volvo Finans vil hjælpe transportfirmaer og vognmænd med at finansiere en fornyelse af vognparken.

 

Transportfirmaer og vognmænd er nødt til løbende at forny deres vognpark for at holde deres forretning i gang og samtidig opnå reduktion af deres brændstofforbrug og CO2-udledning – også under en økonomisk krise. 

 

Derfor har Volvo Trucks og Volvo Finans startet et europæisk finansieringsprogram for transportører, der har brug for likviditetsstøtte.

 

Med det europæiske finansieringsprogram “Keep Moving” behøver transportfirmaer, der udskifter ældre lastbiler eller udvider deres flåder, ikke at foretage nogen månedlige betalinger i de første tre måneder. Derudover får de mulighed for to måneders betalingspause om året.

 

Det skriver Volvo Trucks i en pressemeddelelse.

Indtil udgangen af juni

Siden begyndelsen af ​​Corona-udbruddet har Volvo Trucks fokuseret på at hjælpe transportvirksomheder med at holde deres lastbiler rullende for at levere varer, der er afgørende for, at samfundet fortsat kan fungere. 

 

- Transportfirmaer og lastbilchauffører har kæmpet under denne krise, og det er vores opgave at hjælpe dem på enhver måde, vi kan, siger Jens Mac Larsen, landechef for Volvo Finans i Danmark.

 

Det paneuropæiske finansieringsprogram er udviklet af Volvo Finans, der tilbyder finansieringsløsninger til Volvo Trucks’ kunder over hele verden.

 

Programmet kører indtil udgangen af ​​juni 2020 og er tilgængeligt for nuværende og nye kunder, der ønsker at forny eller udvide deres lastbilflåder.

 

Volvo Trucks nævner i pressemeddelelsen ikke noget om, hvad det  opsigtsvækkendestøtteprogram forventes at betyde i forhold til den svenske lastvognsproducents behov for at holde gang i sine egne samlebånd.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com