Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mere trækkraft til Metrans

Søgeord:

23. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

335 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Modtager 40. Bombardier-lokomotiv.

 

Der er godt gang i banegodstransporten mellem en række store Nordsøhavne syd for den danske grænse og Østeuropa.

 

Det kom især til udtryk for nylig, da den tjekkiske banegodsoperatør Metrans, der er datterselskab af den tyske terminaloperatør HHLA (Hamburger Hafen und Logistik GmbH), modtog selskabets 40. Bombardier-lokomotiv og dermed råder over i alt 80 lokomotiver.

 

Overdragelsen af lokomotivet fandt sted i Prag på Metrans’ containerterminal i Prague Uhříněves og var overværet af blandt andre Martin Horinek, driftsdirektør hos Metrans, der udtalte:

 

- Metrans’ forretningsmodel er baseret på den tætte harmonisering og optimering af alle processer langs transportkæden mellem havn og kunder i det europæiske bagland. Med flere egne lokomotiver kan vi bedre kontrollere Metrans’ transportprocesser. Det vil gøre os i stand til at blive endnu mere pålidelige, mere fleksible i forhold til vores kunders ønsker og at tilbyde flere services, siger han.

Metrans vil især benytte det nye lokomotiv til banegodstransport mellem havnene i Hamborg, Bremerhafen, Rotterdam og Antwerpen til Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn.

 

Lokomotivet er et såkaldt multi-system lokomotiv af typen TRAXX F140MS og er særligt designet til de varierende strømtyper på det europæiske banenet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com