Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Møbeltransport konkurs

Søgeord:

29. august 2019  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

6205 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hvejsel Møbeltransport A/S bliver begæret konkurs.

 

Hvejsel Møbeltransports ejer, Thortrans, konstaterede i juni en række regnskabsmæssige uregelmæssigheder. Nu har Thortrans' ledelse opgivet at bringe datterselskabet på ret køl og har nu begæret Hvejsel Møbeltransport A/S konkurs.

 

Thortrans' ledelse håber dog på, at det er muligt at sælge Hvejsel Møbeltransport med henblik på videre drift.

 

- Konkursboet har valgt at fortsætte driften som ”going concern” i den kommende tid for at bevare virksomheden til en eventuel køber. Medarbejderne er blevet orienteret, og de flytninger, der er bestilt, vil blive udført, så kunderne behøver ikke at være bekymrede for deres fragter. Virksomheden vil også fortsat tage imod nye ordrer, siger bobestyreren advokat Søren Christensen Volder, der er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun til Transport Tidende.

Han betegner Hvejsel Møbeltransport som en gammel velrenommeret virksomhed.

 

Hvejsel Møbeltransport har specialiseret sig inden for transport af møbler, kunstværker og internationale flytninger.

Virksomheden beskæftiger omkring 40 ansatte og kører med 25 biler. Hvejsel Møbeltransport A/S har afdelinger i Randers, Glostrup og Hvidovre. Sidstnævnte afdeling råder over en stor lagerbygning.

 

Thortrans overtog Hvejsel Møbeltransport i slutningen af 2015. Efterfølgende overtog selskabet Hvejsel Møbeltransport A/S virksomheden Hellerup Flytteforretning i forbindelse med et generationsskifte Hellerup Flytteforretning & Kunsttransport, der blev stiftet i 1917, er også omfattet af konkursen.

 

Ifølge cvr.dk har Hvejsel Møbeltransport 27. august ændret navn til Datoselskabet HVMT A/S. På samme dato er binavnene Hellerup Flytteforretning og Kunsttransport A/S, Hvejsel Kunsttransport A/S slettet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com