Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nordjyske vognmænd går sammen

Søgeord:

18. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

594 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kristian Rytter og K. Knudsen slår kræfterne sammen i nyt fælles selskab.

 

Kristian Rytter A/S og K. Knudsen A/S har med effekt pr. 1. oktober, etableret en ny vognmandsforretning i et nyt fælles selskab – Kristian Rytter Transport A/S. 

 

De to vognmandsforretninger samler aktiver og personale i en ny stærk vognmandsforretning. Kristian Rytter Transport A/S får en stor flåde med mere end 50 chauffører og lastbiler. 

Kristian Rytters forretningsområder med jordboring, miljøteknik og entreprenørarbejde, fortsætter som hidtil i selskabet Kristian Rytter A/S. 

 

Kristian Rytter A/S og K. Knudsen A/S er to veldrevne vognmandsforretninger med en stærk historie i det nordjyske. Kristian Rytter A/S drives af Kristian Rytter, som har 25 års jubilæum som vognmand i 2020, mens K. Knudsen A/S drives af Steen Hagemann og Michael Sørensen med henholdsvis 20 og 10 års erfaring i branchen. 

Forener kræfter og kompetencer

- Alle dygtige medarbejdere forsætter med at yde den samme gode service i Kristian Rytter Transport A/S og selskabet ledes af Steen Hagemann, Michael Sørensen og Kristian Rytter. 

Vi vil fortsat servicere og skabe værdi for alle vores respektive kunder, men forener nu vores kræfter og kompetencer i et fælles selskab. Vi har arbejdet sammen i mange år og deler de samme værdier og kundefokus. Det medfører et perfekt match i et nyt fælles selskab, udtaler Kristian Rytter. 

 

- Vi fortsætter med alle vores forretningsområder med salg og levering af råstoffer, jordflytning, blokvognstransport, krankørsel og udlejning af containere og køreplader. Gennem sammenlægningen opnår vi en række syneriger, som gør os endnu stærkere, siger Steen Hagemann.

 

Kristian Rytter Transport A/S ejes i fællesskab af Steen Hagemann, Michael Sørensen og Kristian Rytter koncernen. 

Alle aktiviteterne samles på Kristians Rytters ejendom på Jellingvej 19 i Svenstrup. 

Kristian Rytter, Steen Hagemann og Michael Sørensen.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk