Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Kalundborgmotorvej indvies

Søgeord:

7. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

464 gange

Læses i øjeblikket af:

0

6,5 km erstatter dele af Skovvejen.

 

Transportminister Benny Engelbrecht vil tirsdag den 8. oktober officielt indvie den nyåbnede 2. etape af Kalundborgmotorvejen. Det vil han gøre sammen med viceborgmester John Harpøth, Holbæk Kommune, og borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune.

 

Desuden har eleverne fra 1.-3. klasse fra den lokale Nr. Jernløse Skole lovet at hjælpe til med indvielsen af den 6,5 kilometer lange strækning mellem Kvanløse og Dramstrup.

 

Den nye motorvejsstrækning åbnede for trafik allerede den 20. september og erstatter et langt stykke af den nuværende Skovvejen, der på dele af strækningen blot var en tosporet landevej.

 

- Mange mennesker har tålmodigt ventet på, at de sidste to års vejarbejde skulle blive afsluttet. Nu kan vi endelig indvie den nye firesporede motorvej, og vi håber, at folk vil komme og være med, siger Christian Tolderlund, der som projektleder i Vejdirektoratet har stået i spidsen for anlægsbyggeriet.

Om Kalundborgmotorvejen

2. etape af Kalundborgmotorvejen er en udbygning af cirka 1,5 km af Skovvejen til 4-sporet motorvej og yderligere 5 km ny 4-sporet motorvej syd om Regstrup. Den nye strækning har desuden et nyt stort rampeanlæg ved Jernløse.

 

Vejdirektoratet åbnede 1. etape af Kalundborgmotorvejen i 2013 på strækningen fra Elverdam til Kvanløse.

 

Linjeføringen af resten af en fremtidig motorvejsstrækning fra Dramstrup til Kalundborg er undersøgt og fastlagt, men er endnu ikke vedtaget ved anlægslov. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk