Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK åbner Truck Diesel-station i Vordingborg

Søgeord:

1. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

358 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt tankanlæg tæt på den nye Storstrømsbro.

 

De første transportkunder har allerede tanket på OK’s nye Truck Diesel-station i Vordingborg, som ligger centralt placeret for lastbiler, der kører til og fra området – enten havnen eller byggeriet af den nye Storstrømsbro

 

Det er nu muligt at tanke Truck Diesel og AdBlue fra OK’s nye Truck Diesel-station, som ligger på Brovejen på Masnedø ved Vordingborg. Det har længe været et ønske for OK at kunne tilbyde kunderne at tanke i Vordingborg, da der er en del tung trafik omkring byen og havnen.

 

”Vores nye Truck Diesel-station ligger perfekt for dem, der har kørsel til og fra byggeriet af den nye Storstrømsbro, og dem, der kommer til Vordingborg Havn. Stationen opfylder med andre ord vores ønske om placeringer ved trafikale knudepunkter, hvor kunderne nemt kan køre til og fra,” siger Henrik C. Bruun, kædechef for Truck Diesel-stationerne i OK.

 

”Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækket,” siger han.

AdBlue er en del af stationen

OK har bygget en topmoderne station i Vordingborg, hvor der selvfølgelig også kan tankes AdBlue.

 

På grund af EU-miljøkravene til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har efterspørgslen på additivet AdBlue været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk