Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Opgiver udenlandsk forsikringssatsning

Søgeord:

24. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

462 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD lukker ned for forsikringsaktiviteter i udlandet.

 

ITDs forsøg på at finde fodfæste som forsikringsmægler i udlandet er mislykket og derfor kaster brancheorganisationen nu håndklædet i ringen. Beslutningen betyder, at ITD Forsikringsmægler indstiller aktiviteterne og lukker afdelingerne i Rumænien og Polen hurtigst muligt.

 

I 2015 besluttede ITD at oprette et forsikringsmæglerselskab med filialer i Rumænien og Polen, hvor ITD som forsikringsmægler skulle betjene internationale vognmænd med attraktive forsikringsløsninger.

Siden har der været arbejdet ambitiøst med først opstart af mæglerselskabet ITD Forsikringsmægler og senere med udrulning af forsikringskonceptet ud mod kunderne.

 

- Udviklingen i mæglerselskabet viser desværre, at det er yderst vanskeligt at opnå en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked. ITD har på den baggrund besluttet at lukke filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt, fortæller ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der tilføjer, at ITD Forsikringsmægler nu afleverer sin tilladelse til at drive mæglervirksomhed til Finanstilsynet.

 

Som en konsekvens af ovenstående nedlægges alle stillinger i ITD Forsikringsmægler, og der indgås fratrædelsesaftaler med medarbejderne i mæglerselskabet. I Danmark gælder det direktør i ITD Forsikringsmægler, Arne H. Hansen, og chefkonsulent John Olesen.

Forsikringsservice fortsætter

ITD fortsætter som hidtil med ITD Forsikringsservice og Tryg-samarbejdet, hvor ITD tager sig af de medlemmer og kunder, der har aftale med TRYG.

 

- Det er glædeligt, at vi har et ekstremt godt samarbejde med Tryg, og vores aftale er på et meget højt niveau, hvilket gør, at vi har en af markedets bedste forsikringsaftaler for vognmænd. Det tæller blandt andet gode priser herunder en konkurrencedygtig pris på arbejdsskadeforsikring. Vi har også fået nye autoprodukter med bedre og bredere forsikringsdækning. De forbedringer betyder, at mange af ITD’s medlemmer – og mange andre - er på vej tilbage til vores forsikringsordning. Det er vi rigtig glade for, siger Carina Christensen.

Det betyder, at kunder fortsat kan ringe og e-maile til de kontaktpersoner, der har betjent dem indtil nu i ITD Forsikringsservice.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com