Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Schweizere breder sig på de europæiske landeveje

Søgeord:

26. november 2019  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

701 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rotra sælger vejgodsnetværket til Kuehne + Nagel.

 

Den schweiziske transportkoncern Kuehne + Nagel overtager vejgods- og logistikaktiviteterne i Rotra, et hollandsk transportselskab med base i Rotterdam, cirka 800 medarbejdere og en årlig nettoomsætning på over 100 mio. euro.

 

Rotras søfragt-, luftfragt og containerterminalaktiviteter forbliver på egne hænder.

 

Købet kommer i kølvandet på den nylige overtagelse af østrigske Jöbstl Group, hvilket også kom i stand som resultat af selskabets ønske om at styrke vejgodsnetværket på tværs af Europa.

 

Stefan Paul, medlem af ledelsesbestyrelsen hos Kuehne + Nagel International AG med ansvar for vejgodstransport:

 

- Rotra er en førende og rodfæstet spiller i Holland og Belgien – to af tyngdepunkterne for logistik i Europa. Deres aktiviteter komplementerer strategisk Kuehne + Nagels eksisterende netværk på tværs af Europa; til fordel for vores lokale og internationale kunder, som vi få adgang til vores udvidede serviceportefølje i denne region, siger han.

Harm Roelofsen, direktør og medejer i Rotra:

 

- Efter mere end et årti som familievirksomhed er tiden nu kommet til at tilbyde vores kunder et endnu videre vejtransportnetværk og en bredere serviceportefølje. Kuehne + Nagel, en af verdens førende logistikudbydere, er vores foretrukne partner til at gøre fremtidig vækst mulig og samtidig tilbyde vores medarbejdere de bedste muligheder for fremtiden, siger Harm Roelofsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk