Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Shell genopstår i Køge med nyt lastbilanlæg

Søgeord:

10. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

384 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt trucktankanlæg byder både på Shell-diesel og det grønnere alternativ Shell- GTL-Fuel.

 

Efter et par års fravær vender Shell nu tilbage til Skandinavisk Truckcenter ved Køge. Dermed kan de mere end 11.000 lastbiler, der dagligt kører via Køgebugt motorvejen, både tanke Shell diesel og naturgasbaseret Shell GTL-Fuel på det store truckcenter ved Køge.

 

Med åbningen af endnu et Shell truck-anlæg fortsætter DCC Energi, der driver Shell stationsnettet i Danmark, med at udbygge tilbuddet til den tunge transport. Genetableringen i Køge for den tunge trafik følger i kølvandet på seneste tids åbninger af truckanlæg i Silkeborg, Vordingborg og en nylig opgradering af Shell Vasbygade i København. Det kommende år byder på yderligere 2-3 nye anlæg til lastbiler, forudser Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi.

- Lige siden vi i 2016 overtog en stor del af Shell tankstationerne, har vi arbejdet på at styrke vores position på den tunge transport. Det har vi bl.a. gjort med det gode kortsamarbejde, vi har med IDS. Et samarbejde, der reelt giver transportører adgang til det bredeste netværk af Shell, IDS, Q8 og F24 stationer med Shell Card Erhverv. Hertil kommer de fordele kortet har internationalt f.eks. i forbindelse med vejafgifter. Men vi har også sat ind på etablering af nye Shell Truck-anlæg, hvor vi naturligt kan tilbyde kunderne Shells gode brændstoffer. Ikke mindst GTL-brændstof, som vi i dag har på syv af vores trucksites, siger han.

GTL-brændstof og AdBlue

Det nye truck-anlæg i Køge får også det naturgasbaserede GTL-brændstof, der brænder renere og derfor udleder færre partikler end almindelig diesel. Brændstoffet kan tankes præcis som diesel og kræver ingen tekniske justeringer af lastbilen.

 

Truck-anlægget på Centervej 4 i Køge har to baner, hvorfra der kan tankes diesel, GTL og AdBlue. Dermed udbygger truck-anlægget også mulighederne for at tanke AdBlue hos Shell, hvor der nu i alt er 39 stationer med AdBlue-pumpe. Senest er der også kommet AdBlue på de vigtige anlæg for den tunge transport hos Shell 7-Eleven Karlslunde, Shell 7-Eleven Tuelsø, Shell 7-Eleven Ejer Bavnehøj samt Shell Skive og Shell Give.

Et kort til 290 truckstationer

Samarbejdet med IDS og dermed alle Q8 og F24 tankstationer med truck-faciliteter gør, at et Shell Card Erhverv i dag kan benyttes på hele 290 danske tankstationer - med alle de fordele, den enkelte transportør har på sit kort. For Danmarks mange internationale transportvirksomheder giver Shells erhvervskort også adgang til over 10.000 Shell tankstationer i hele Europa.

 

Tilkøb af CO2-kompensation

Endelig kan transportvirksomheder med et Shell Card Erhverv, som noget unik, benytte sig af muligheden for at CO2-kompensere brændstofforbruget. Noget DCC Energi introducerede i 2020 som det første selskab på markedet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk