Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svenske Sandahls åbner ny kombiterminal

Søgeord:

10. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

646 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Styrker Sandahls jernbanetransportservice mellem Nord- og Sydsverige.

 

Svenske Sandahls har tager en ny kombiterminal i Västerås i brug. Den styrker Sandahls klimavenlige jernbanetransportservice mellem det nordlige og sydlige Sverige.

 

Sandahls tilbyder bæredygtig jernbanetransport af gods til og fra Norrland i Sverige. For yderligere at strømline godsstrømmene har Sandahls åbnet en ny kombineret terminal i Västerås, i et anlæg, der tidligere blev drevet af Västerås Havn.

 

Virksomheden beskriver kombiterminalen i Västerås som et centralt knudepunkt i Sandahls netværk og investeringer i at opbygge en sammenhængende og bæredygtig logistikstruktur mellem det nordlige og det sydlige Sverige.

 

I kombiterminalen overføres godset fra lastbilen til Sandahls egne tog, for videre transport til Umeå og Luleå. Og retur.

 

Sandahls driver kombiterminalen i Västerås udelukkende med egne produktionsressourcer.

Anlægget dækker 4000 kvadratmeter og har den nødvendige infrastruktur til effektiv godshåndtering mellem de forskellige transportformer, herunder reachstackere og lastbiler.

 

Med afgange 5 dage om ugen efter egen køreplan kan transportkøberne nu udnytte jernbanens kapacitet i kombination med vognmandens fleksibilitet og præcision.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk