Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TX Logistik øger på Duisburg-Milano

Søgeord:

8. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

287 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Seks ugentlige frekvenser fra 6. september.

 

TX Logistik AG øger frekvenserne mellem Tyskland og Italien. Jernbanelogistikvirksomheden, der er en del af Mercitalia Group (Gruppo FS Italiane), øger antallet af rundrejser på forbindelsen Duisburg-Segrate fra fem til seks om ugen per 6. september. Årsagen til udvidelsen er den øgede efterspørgsel efter transport af sættevogne.

 

Siden udvidelsen af Gotthard-aksen er afsluttet, kan moderne trailere med en hjørnehøjde på fire meter (profil P400) transporteres med jernbane gennem Schweiz uden begrænsninger. Dette har givet et yderligere løft til efterspørgslen på denne rute. Af denne grund tilføjer TX Logistik en lørdagsafgang til sit skema i hver retning ud over de tidligere afgange mandage til fredage.

 

Togene kører mellem DUSS-terminalen Duisburg-Ruhrort Hafen og Terminal Intermodale Milano Segrate øst for Milano. Ruten løber langs Rhinen via Zürich, gennem Gotthard -tunnelen, via Chiasso til Segrate og tilbage.

Forbindelsen drives som et åbent system med op til 34 lasteenheder på et tog. Ud over sættevogne, der tegner sig for mere end halvdelen af enhederne, transporteres også containere, skiftevogne og tank- og siloenheder. Ruten bruges hovedsageligt til at transportere forbrugsvarer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com