Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Logistics Center A/S bliver til Blue Water Logistics

Søgeord:

23. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

540 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fremover bliver de lokale specialister på Aarhus Havn en del af Blue Waters globale setup.

 

Fra 1. januar 2022 skifter Aarhus Logistics Center (ALC) navn til Blue Water Logistics for at optimere setuppet på havnen og fortsat effektivisere aktiviteterne til gavn for kunder og samarbejdspartnere.

 

I 2013 opkøbte Blue Water Shipping ALC, og siden da har virksomheden været drevet selvstændigt og serviceret nye og gamle kunder indenfor logistik, stevedoring og lager.

 

- Navneændringen kommer ikke til at have nogen indflydelse på kundeforhold, samarbejdsaftaler eller services. Tværtimod vil vores medarbejdere ved ALC fortsætte det gode arbejde og udnytte de 50 års erfaring indenfor transport og logistik, som Blue Water byder ind med, fortæller Jan Dam Poulsen, Director Blue Water Sea, Air & Logistics Denmark.

Specialiserede medarbejdere

Hos Blue Water har man med en bred vifte af specialiserede produkter grundlag for at styrke logistikcentret i Aarhus. ALC’s lager, pakhus, cross docking og logistikopgaver bliver nu en del af Blue Water. I dag varetager Blue Water allerede denne form for opgaver andre steder i Danmark og på en række udenlandske kontorer.

 

Stevedoring er en af Blue Waters absolutte kernekompetencer og vil forsætte under virksomhedens erfarne Port Service-afdeling. Sikker og effektiv håndtering af enhver godstype – uanset størrelse – vil forsat kendetegne aktiviteterne, og setuppet på Aarhus Havn styrkes yderligere med noget af Danmarks bedste udstyr til at læsse, laste og sikre kundernes gods.

 

I dag har Blue Water to kontorer i Aarhus - på henholdsvis havnen og i Skejby - med mere end 120 medarbejdere. Med hovedsæde i Esbjerg består virksomheden af i alt mere end 60 kontorer fordelt over 30 lande. De 50 medarbejdere ved ALC står med nyt logo på vesten klar til at assistere alle kunder efter nytår.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk