Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

APM Terminals i Brasilien lancerer last-mile leveringsservice

Søgeord:

12. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

218 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den store brasilianske havneterminal Porto Itapoá, hvor APM Terminals ejer 30 procent, udvider.

 

Et nyt lager og en last-mile transportservice i Porto Itapoá, Brasilien vil tilbyder kunderne øget fleksibilitet og effektivitet og lavere driftsomkostninger.

 

Det skriver APM Terminals, der ejer 30 procent af aktierne i terminalselskabet.

 

Dette er en del af en igangværende investering i terminalen, som også vil øge kapaciteten fra 1,2 millioner TEU til 2 millioner TEU, når den er færdiggjort i 2023.

 

Ekspansionsplanen på R$ 750 millioner (cirka 140 millioner Euro) i Porto Itapoá vil også øge værftet fra 250.000 kvadratmeter til 455.000 kvadratmeter.

 

- Det nye 2.000 kvadratmeter store lager til stykgods er strategisk placeret i havnen, hvilket gør 'losningen' af containeren og dens tilbagevenden til skibsrederen mere praktisk og hurtigere," forklarer Roberto Pandolfo, Customer Experience Business Director hos Porto Itapoá.

Reduceret eller nul overliggedagpenge

- Dette er især vigtigt, da ”fritiden” - hvor lang tid, en container kan opbevares gratis i havnen - er reduceret betydeligt siden begyndelsen af pandemien for at hjælpe med at reducere trængslen.

 

Det kan også hjælpe kunderne med at reducere eller helt fjerne demurrage-gebyrer – en bøde, som kunder betaler for at bruge en container ud over den aftalte periode."

 

Lagerfaciliteten giver yderligere fleksibilitet for virksomheder, der er tæt på at nå deres maksimale lagerkapacitet.

 

- Da operationelle procedurer også falder ind under vores ansvar, har kunden meget mindre administration og mere bekvemmelighed, tilføjer Pandolfo.

Less than truckload last mile service

Porto Itapoá har i forvejen tilbudt fraktioneret last (LCL – Less Container Load), men dette understøttes nu af dets nye fraktionelle lasttransporttjeneste (LTL – Less-than-truckload), som reducerer logistikkompleksiteten og tilføjer fleksibilitet for kunderne.

 

Levering sker inden for en radius på 160 km og 260 km fra Porto Itapoá, direkte til kundens dør ved hjælp af transport, der administreres af selve terminalen.

 

- På denne måde fremskynder vi et trin i kundens logistikkæde, reducerer kompleksiteten og garanterer levering, forklarer Pandolfo.

Om Porto Itapoá

APM Terminals ejer som nævnt en andel på 30 i Porto Itapoá. Terminalen startede sin drift i juni 2011 og anses for at være en af de mest adrætte, effektive og bæredygtige containerterminaler i Latinamerika. Beliggende på nordkysten af Santa Catarina, det har en privilegeret beliggenhed i Babitonga Bay, som giver sikre og rolige forhold for anløb af større fartøjer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk