Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

APM Terminals køber ALC’s containerterminal i Aarhus

Søgeord:

10. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

607 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fysiske begrænsninger får Aarhus Logistik Center til at overdrage aktiviteterne til APM Terminals.

 

APM Terminals, der i forvejen driver stor containerterminaloperation på Danmarks travleste containerhavn i Aarhus, overtager nu konkurrenten ALC’s (Aarhus Logistik Center) operationer samt nuværende arealer på Aarhus havn.

 

Det fremgår af en pressemeddelelse fra APM Terminals.

 

ALC blev stiftet i 2010 og har siden 2017 drevet containerterminal. Men på grund af pladsmangel og manglende muligheder for udvidelser har ALC valgt at overdrage operationerne til APM Terminals, siger Jan Dam Poulsen, administrerende direktør i ALC.

 

- Aarhus har en central position for containertrafik, og i ALC har vi i de seneste år opbygget et højt aktivitetsniveau. Men set i det lange perspektiv må vi erkende, at det bliver svært at fortsætte denne udvikling på grund af de fysiske begrænsninger. Konsekvensen ville være, at vi ville møde udfordringer i de kommende år i forhold til at servicere vores kunder på den mest optimale måde. Det undgår vi til gengæld ved at sælge terminalen til APM Terminals, siger Jan Dam Poulsen.

Overdragelsen af aktiviteterne finder sted per 1. september i år.

 

- Vi overtager en interessant forretning med loyale kunder, som vi nu ser frem til at give adgang til et større netværk – noget, der også vil give dem selv nye muligheder for forretningsudvikling. Samtidig forventer vi at kunne mindske deres administration ved, at de kun skal forholde sig til én operatør i deres dagligdag, lyder det fra Dennis Olesen, administrerende direktør Nordics, APM Terminals. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk