Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Baltic Exchange udnævner strategisk CO2-leder

Søgeord:

16. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

184 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Henter tidligere Rightship-direktør til posten som strategisk ansvarlig for tørlastbørsens CO2-indsats.

 

The Baltic Exchange har udpeget den tidligere RightShip-direktør, Martin Crawford-Brunt, som strategisk ansvarlig for kulstof-reduktioner.

Baltic Exchange introducerede for nylig CO2-vurderinger sideløbende med sine spotvurderinger af tørlastbefragtning. Dermed har tørlastbørsen udvidet sine services til at støtte markedsmekanismer, der sigter mod at reducere CO2-emissioner fra skibsfartssektoren.

 

Baltic Exchange-direktør Mark Jackson udtaler:

 

- The Baltic Exchange skaber grundlaget for konsistens i måden, hvorpå CO prissættes ved søbåren fragt. Vi vil hjælpe søfartsindustrien med at opbygge en konsensusposition for definitionen af sejladser og tidschartere og lukke hullerne mellem de talrige forskellige  CO2-estimater. Martin Crawford-Brunt forstår kompleksiteten i forholdet mellem ejere, befragtere, nationale og internationale regulatorer. Han medbringer den erfaring og de forbindelser, der er nødvendige for at placere The Baltic Exchange i de rigtige fora og hjælpe os med at navigere i dette komplekse marked.

Lobbyist

Den nye post er designet til at yde strategisk støtte til Baltic Exchanges ledergruppe og til at uddybe relationerne til nøgleinteressenter, herunder regeringer, interessegrupper og kommercielle interesser.

 

Martin Crawford-Brunt, CEO for Lookout Maritime, udtaler:

- The Baltic Exchange er kendt for at være den betroede tovholder, når det kommer til at fastsætte udviklingen i fragtraterne. Da alle opfordrer til fælles og ensartet rapportering om skibsemissioner, er Baltic Exchange perfekt positioneret til at engagere sig med interessenter for at hjælpe markedsdeltagere med at udvikle mekanismer, der vil føre til reduktion af emissioner i den virkelige verden.   /Smir

 

Martin Crawford-Brunt, CEO of Lookout Maritime (Pressefoto: The Baltic Exchange)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk