Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Clipper sælger Seatruck Ferries

Søgeord:

21. september 2022  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

240 gange

Læses i øjeblikket af:

0

CLdN køber alle aktier i ro-ro-rederiet Seatruck Ferries.

 

Danske Clipper Group har indgået en aftale om salg af datterselskabet Seatruck Ferries Holding Ltd. til CLdN, der har base i Luxembourg.

 

CLdN overtager alle aktier, ifølge aftalen. Parterne har aftalt, at de ikke vil røbe, hvor meget CLdN har betalt for Seatruck Ferries.

 

Aftalen forudsætter godkendelse af konkurrencemyndighederne i Irland.

 

CEO Florent Maes i CLdN udtaler i en kommentar:

 

- Vi er glade for aftalen, der er i overensstemmelse med vores overordnede strategi for at udvide aktuelle handler og udvikle nye ruter. Seatruck Ferries er et fremragende firma med et fantastisk rutenetværk og en stærk forretningsmodel. Seatruck vil være en værdifuld tilføjelse til CLdN's omfattende rutenetværk og tilføjer især vores tilstedeværelse på de britiske og irske markeder. Vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen til CLdN -teamet og udvikler sammen nye muligheder for den bredere gruppe.

Fokus på tørlast

Salget af Seatruck Ferries vil angiveligt gøre det muligt for Clipper Group at koncentrere sine kræfter omkring rederiets globale tørlast-aktiviteter.

 

- I betragtning af den fortsatte robuste præstation med Seatruck konkluderede vi, at dette var det rigtige tidspunkt at afhænde virksomheden. Efter en konkurrencedygtig proces er vi meget glade for at overdrage stafetten til en stærk, langsigtet, industriel ejer som CLDN. Vi ser nu frem til at fokusere 100 procent på vores kerneforretning inden for tørlast. Med en meget stærkere balance er vi godt positioneret til proaktivt at forfølge nye muligheder i markedet, siger Clipper Groups CEO, Amrit Peter Kalsi.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk