Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Copco Gruppen på Esbjerg havn solgt

Søgeord:

1. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

409 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Harbour Group Holding overtager alle aktiviteter i Copco Gruppen.

 

Med virkning fra 1. juli 2021 styrker Harbour Group Holding sin position på Esbjerg havn med overtagelse af selskaberne Copco A/S, Copco Chem A/S og Copco Tank Terminal A/S (Copco Gruppen) fra Flemming Copsø, som led i et generationsskifte.

 

De tre selskaber bliver søsterselskaber til Jutlandia Terminal A/S og A/S J. Lauritzen’s Eftf. og vil understøtte Harbour Groups stærke position i olie- og gassektoren, og samtidig tilføre værdifulde, specialiserede kompetencer inden for både kemikalie håndtering og kemikalie levering.

 

Det skriver Harbour Group Holding i en pressemeddelelse.

 

Copco Gruppen har fra sin base på Esbjerg Havn gennem 30 år leveret services til olie- og gassektoren i hele Nordsøen, og har her opbygget en stærk og anerkendt position inden for sit felt.

Høj kundeservice og høj leveringssikkerhed er byggestenene i en unik forretningsmodel som Flemming Copsø er kendt for, og som fremadrettet vil konsolidere den position Harbour Group allerede har med Jutlandia Terminal som en stærk spiller i offshore branchen.

 

- Jeg er helt sikker på at dette er den rigtige løsning for Copco Gruppen på den lange bane. Det er to virksomheder som kender hinanden rigtigt godt, og både personalemæssigt, værdimæssigt og kundemæssigt, ser jeg er perfekt match. Det har været meget vigtigt for mig at sikre mit personale og samtidig kunne stole på, at kunderne er i trygge hænder, hvilket jeg ikke er tvivl om at jeg kan, under Kristian og Kasper Svarrers ejerskab, udtaler Flemming Copsø.

Styrket position

Kristian Svarrer, CEO hos Jutlandia Terminal udtaler:

 

- Vi er utroligt glade for og stolte over, at Flemming har valgt at sælge sit livsværk til os, da det er en stærk virksomhed i god gænge, der samtidig passer strategisk rigtigt godt til os. Vi styrker og udvider vores position på markedet for kemikaliehåndtering til olie- og gassektoren, hvilket vi er meget glade for. Jeg ser samtidig frem til samarbejdet med de dygtige folk, der er ansat i Copco Gruppen, da vi sammen får nogle helt unikke muligheder og løsninger at tilbyde kunderne.

 

Flemming Copsø fortsætter som direktør i en overgangsperiode frem til 31. december, sammen med Kristian Svarrer, og efterfølgende overgår Flemming Copsø til bestyrelsen i både Copco Gruppen og i Jutlandia Terminal A/S.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com