Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dampskibsselskabet Norden  investerer i Vestafrika

Søgeord:

18. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

487 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Åbner kontor i Elfenbenskysten, der skal styrke rederiets position i Vestafrika.

 

Dampskibsselskabet Norden A/S åbner et kontor i Abidjan, Elfenbenskysten, som en del af Selskabets fortsatte globale ekspansion. Kontoret vil skabe ny forretning og bidrage positivt til udviklingen i regionen.

 

- Norden åbner kontorer og ansætter folk med en langsigtet horisont, og det er også tilfældet for vores nye kontor i Vestafrika. Vi ønsker at komme endnu tættere på vores forretningspartnere og øge vores tilstedeværelse og samtidig være en del af og støtte regionen i dens udvikling ved at investere arbejdskraft, know-how, penge og tid i den maritime sektor i Elfenbenskysten og Vestafrika, siger rederiets adm. direktør, Jan Rindbo, i en pressemeddelelse.

Kontorer på alle relevante kontinenter

Norden har haft aktiviteter i regionen i mange år og har opnået en fornuftig forretningsplatform at bygge videre på.

 

Kontoret er Nordens 11. kontor og betyder, at Rederiet nu er repræsenteret på alle relevante kontinenter, hvilket understøtter Selskabets ’asset light’ vækst.

 

- At være tæt på vores kunder, kende deres behov og bidrage til logistisk optimering er en del af Nordens overordnede mål om ’enabling smarter global trade’. Jeg er meget glad for, at NORDEN er med ved frontlinjen i udviklingen af den maritime logistik og infrastruktur i regionen, siger Jan Rindbo.

 

Vestafrika er en lovende region, hvor Norden ser voksende muligheder indenfor tørlast, og da Abidjan, Elfenbenskysten, er det regionale centrum, der forbinder det fransktalende Afrika og huser mange nøgleinstitutioner, der arbejder på tværs af Afrika, er byen den naturlige placering for Nordens nye kontor.

Opbygning af robust infrastruktur

Med stabil økonomisk vækst og prognosen om væsentlig befolkningsvækst i regionen mener Norden, at Vestafrika er særlig interessant. Regionen står over for stigende udfordringer indenfor infrastruktur, og i tråd med Nordens fokus på FNs Verdensmål nummer 9 vedr. robust infrastruktur søger Norden at udvikle logistikprojekter i industrielle massegodshavne i regionen.

 

Lokal tilstedeværelse vil bidrage til øget indgående forretning fra Middelhavet og Fjernøsten, understøtte vækst i udgående dag-til-dag aktiviteter og give adgang til attraktive industrielle projekter indenfor massegods. Sidstnævnte hænger sammen med Nordenss ønske om at tage del i og investere i den maritime sektor i Elfenbenskysten og Vestafrika generelt og dermed hjælpe regionen med at øge driften i området.

 

Kontoret forventes at komme i drift i løbet af 2. kvartal 2019.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com