Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Rederier aflyser årsdag

Søgeord:

22. april 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

217 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rederiernes brancheforening gennemfører generalforsamling online.

 

 

På grund af situationen med coronavirus aflyses Danske Rederiers årsdag. Generalforsamlingen bliver gennemført online.

Det plejer at være en festlig dag med fokus på udviklingen i dansk skibsfart, aktuelle emner og Danske Rederiers medlemmer, men i år bliver der ikke nogen årsdag i Danske Rederier.

 

Med de omfattende restriktioner og anbefalinger om coronavirus har det været nødvendigt at aflyse dagen, som var planlagt til den 28. maj.

 

- Jeg havde glædet mig til, at vi igen i år kunne samle den danske shippingbranche og vores mange kontakter, men sikkerhed og sundhed kommer selvfølgelig først, og derfor har vi besluttet at aflyse årsdagen, siger formand for Danske Rederiers bestyrelse og CEO i TORM, Jacob Meldgaard.

Selvom formanden ærgrer sig over at måtte aflyse årsdagen, glæder han sig dog over, at dansk skibsfart er med til at holde verdenshandlen flydende i denne ekstraordinære situation.

 

- 90 procent af verdenshandlen fragtes til søs, og 75 procent af alt det, vi importerer til Danmark, kommer til landet om bord på et skib. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at vi sammen finder veje til at holde havets blå landeveje åbne, siger Jacob Meldgaard.

 

Generalforsamlingen bliver i år også anderledes, end den plejer, da den vil foregå online.

 

FAKTA:

Danmark er verdens femte største søfartsnation målt på opereret tonnage.

Skibsfart er Danmarks største eksporterhverv. Sidste år eksporterede rederierne for mere end 207 milliarder kroner. Aldrig har eksporten været så høj.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk