Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske skibe en del af det pæne selskab

Søgeord:

17. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

233 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dansk skibsfart ligger fortsat i toppen af hvidlisterne.

 

Danmark ligger helt i toppen på den seneste hvidliste fra Paris MoU, som viser hvordan flagstaternes skibe klarer sig under kontroller i europæiske havne.

 

Havnestatskontrolregimet Paris MoU har netop offentliggjort deres seneste hvidliste, som danske skibe igen befinder sig på. I år er Danmark placeret som nr. 1. På Tokyo MoU’s hvidliste er danske skibe også godt med som nummer 15. Danmark er desuden placeret på US Coast Guards Qualship 21-liste, som dækker havnestatskontroller i USA.

Havnekontroller

De såkaldte hvidlister fra havnestatskontrolregimerne Paris MoU (Europa) og Tokyo MoU (Asien) viser, hvordan flagstaternes skibe klarer sig, når de bliver kontrolleret i havne rundt om i verden. Listerne er blandt andet baseret på de seneste tre års inspektioner og tilbageholdelser af skibe.

 

Martin John, synschef hos Søfartsstyrelsen:

 

- Når Danmark år efter år ligger højt på hvidlisterne indikerer det, at danske skibe lever op til de allerhøjeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Vi har det seneste år set færre tilbageholdelser og færre fejl ved kontrollerne, og det bekræftes af placeringen som nr. 1 hos Paris MoU.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk