Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Det Blå Danmark får maritim barselscafe

Søgeord:

25. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

223 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Danske Rederier vil med støtte fra fonde holde kontakten til kvinder, der er på barsel.

 

Med støtte fra Den Danske Maritime Fond og Lauritzen Fonden åbner Danske Rederier og WIS-Denmark dørene for en ny barselscafé, som gør det muligt at bevare en stærk tilknytning til den maritime branche under barsel.

 

Der bliver plads til amning, babygråd og små pludren, når de barslende fra shippingbranchen skal trille barnevognen forbi Amaliegade for at besøge den maritime barselscafé.

 

Barselscaféen får navnet Parent’SHIP og byder på oplæg om alt fra karriererådgivning over work-life-balance til sidste nyt fra shippingbranchen, samt lækker forplejning og tid til god snak med andre i samme båd.

 

- Vi er meget glade for endelig at kunne præsentere vores nyeste hjertebarn ”Parent´SHIP”. Vi håber, at vi med barselcaféen kan styrke tilknytningen til både arbejdsplads og branchen for de kollegaer, der er på barsel. Og vi håber, at initativet kan hjælpe de barslende til at bevare et stærkt netværk , mens jobbet jo naturligt nok ikke er førsteprioritet, siger direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse, Anne Windfeldt Trolle.

Spændende navne på programmet

Efterårets program byder på en masse interessante foredragsholdere. På programmet er blandt andet tv-darlingen og familievejlederen Lola Jensen, sundhedsplejerske og forfatter Helen Lyng Hansen.

 

Derudover er Coach Marie-Louise Thorup et gennemgående element i barselscafeen. Hun vil blandt andet vejlede om, hvordan man balancerer mellem arbejde og familielivet, og hun kan benyttes som coach i forbindelse med, at man skal tilbage på arbejdet.

 

Barselscaféen er en del af de mange initiativer, Danske Rederier har i forbindelse med indsatsen ”Flere kvinder i Shipping”. Her er en barselscafé tilpasset shipping blevet efterspurgt flere gange, og det er med god grund, mener Anne Windfeldt Trolle.

 

- Det kan være sin sag at skulle vende tilbage til jobbet efter måneder med bleskift og søvnløse nætter. Men, vi har brug for, at kvinderne vender tilbage efter deres barsel, så jeg håber, at Parent’Ship’ kan være med til at holde dem i branchen, siger Anne Windfeldt Trolle.

Parent’SHIP er arrangeret i samarbejde med WIS-Denmark og afholdes 10 gange om året.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk