Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren projektchef til Odense Dry Port

Søgeord:

2. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

263 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Odense Dry Port henter projektchef fra stort byomdannelsesprojekt.

 

Efter seks år som projektchef med ansvar for en af Odense Kommunes største byomdannelsesprojekter ”Fra Gade til By” tiltræder Stig Haumann Langsager en ny stilling som projektchef for Odense Dry Port.

 

Det sker 1. september 2022, hvor han i samarbejde med en kommende udviklingschef skal stå i spidsen for at omsætte visionen til virkelighed og udvikle Danmarks største dry port på en million kvadratmeter på det tidligere forsøgsgartneri ved Årslev på Fyn.

 

Stig Langsager kommer med mange års projektledererfaring fra en række store odenseanske projekter, bl.a. som Odense Kommunes projektleder på udformning af Letbanen samt projektleder på Munkebjergvejs forlængelse og Odins Bro over Odense Kanal.

 

Han er 59 år, gift og bor i Odense og er uddannet bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen Horsens Teknikum i 1987.

- Det er et scoop, at vi har fået Stig Langsager ombord, som kommer med tung projekterfaring fra komplekse byudviklingsprojekter og er kendt for at bringe projekterne i hus. Jeg er ikke i tvivl om, at Stig Langsager sammen med en kommende udviklingschef kan løfte opgaven med at udvikle området fra ”bar mark” til en højteknologisk og bæredygtig logistikhub, siger adm. direktør Carsten Aa, Odense Havn A/S, der har store forventninger til samarbejdet.

 

- Odense Kommune er selvfølgelig kede af at miste en særdeles kompetent og erfaren projektchef, der bl.a. har været en af nøglepersonerne bag den succesfulde omdannelse af Thomas B. Thriges Gade, men vi er samtidig glade for, at Odense Havn med Stig Langsager får en tung kapacitet inden for projektledelse, der kan føre Odense Dry Port sikkert i mål, udtaler stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen, Odense Kommune.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk