Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Express 4 kom hjem

Søgeord:

26. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

253 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny Molslinjen-færge klar til sejlads 14. marts.

 

Efter næsten en måned til søs lagde Molslinjens nye superfærge Express 4 søndag formiddag til kaj i sin nye hjemhavn Aarhus.

 

Express 4 har tilbagelagt 20.000 kilometer fra Pert i Australien til den østjyske havn, der i flot vejr bød velkommen til rederiets nyeste fartøj, der efter planen sejler sin første tur fra Aarhus til Sjællands Odde 14. marts kl. 7.45.

 

- Det er altid en dejlig oplevelse, når en helt nybygget færge efter års planlægning og hårdt arbejde endelig ligger på sin plads i havnen. Nu glæder vi os bare til at sætte den i drift og vise den frem til vores gæster, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

 

Express 4 skal sejle mellem Aarhus og Odden, og den nytilkomne færge betyder, at kunder på Kattegat nu vil blive betjent af tre af verdens største katamaraner, Express 2, Express 3 og Express 4.

- Det betyder, at vi med tre superfærger øger vores kapacitet på Kattegat med næsten 20 procent, og færgen betyder samtidig en yderligere styrkelse af infrastrukturen og sammenhængskraften i Danmark, siger Carsten Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk