Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Finnlines øger kapaciteten i Kapellskär

Søgeord:

11. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

277 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Europalink erstatter Finnfellow.

 

Tidligt næste år vil Ports of Stockholms ro/ro-kunde Finnlines øge fragtkapaciteten på ruten Kapellskär–Långnäs–Nådendal.

 

Ro/pax-færgen MS Europalink vil erstatte den nuværende MS Finnfellow på ruten. MS Europalink er 219 meter lang, kan transportere 500 passagerer og har en samlet fragtkapacitet på 4.200 meter. MS Europalink vil operere på ruten sammen med fartøjet MS Finnswan og foretage 14 anløb om ugen i Kapellskärs havn.

 

- Det er meget positivt, at vores ro/ro-kunde fortsætter med at udvide og udvikle sig i Kapellskärs havn. Vi har et langvarigt og godt samarbejde med Finnlines, hvilket betyder, at vi er i stand til at udvikle os side om side, siger Peter Lundman, technical operations manager i Port of Kapellskär.

Kapellskär Havn er en af Sveriges største og vigtigste godstransporthavne og er vokset støt i lang tid. Der transporteres i alt 3,5 mio. meter gods via havnen hvert år.

 

- Skibsfart er en energieffektiv transportform. Muligheden for at transportere større mængder gods ad søvejen til og fra Stockholm-regionen, hvor halvdelen af Sveriges forbrug finder sted, er en stor fordel, forklarer Nicklas Ebersson, marketing manager, Cargo, i Ports of Stockholm. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk