Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Finnlines øger kapaciteten mellem Stokholm og Finland

Søgeord:

29. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

328 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Større fartøj vil blive introduceret på Kapellskär - Nådendal rute.

 

Tidligt næste år vil Finnlines øge fragtkapaciteten på ruten Kapellskär - Långnäs - Nådendal. Det betyder, at større mængder kan transporteres ad søvejen til og fra Sveriges største forbrugsområde.

 

Det oplyser Ports of Stockholm i en pressemeddelelse.

 

Rederiet Finnlines vil introducere et større fartøj på ruten Kapellskär - Långnäs - Nådendal den 27. januar 2022, hvilket øger fragtkapaciteten med yderligere 1200 meter. Den større RoPax-færge MS Europalink vil erstatte den nuværende MS Finnfellow på ruten.

 

MS Europalink er 219 meter lang, kan transportere 500 passagerer og har en samlet fragtkapacitet på 4.200 lanemeter. MS Europalink vil operere på ruten sammen med fartøjet MS Finnswan, der foretager 14 anløb om ugen i Kapellskärs havn.

-Det er meget positivt, at vores RoRo-kunde fortsætter med at udvide og udvikle sig i Kapellskärs havn. Vi har et langvarigt og godt samarbejde med Finnlines, hvilket betyder, at vi er i stand til at udvikle os side om side, siger Peter Lundman, teknisk driftschef i Kapellskär Havn.

 

Kapellskär Havn er en af Sveriges største og vigtigste godstransporthavne og er vokset støt i lang tid. Der transporteres i alt 3,5 millioner meter gods via havnen hvert år.

 

- Skift er en energieffektiv transportform. Muligheden for at transportere større mængder gods ad søvejen til og fra Stockholm-regionen, hvor halvdelen af Sveriges forbrug finder sted, er en stor fordel, forklarer Nicklas Ebersson, Marketing Manager, Cargo, i Ports of Stockholm.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk