Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første containerskib i HHLA-terminal

Søgeord:

13. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

217 gange

Læses i øjeblikket af:

0

’OPS Hamburg’ indviede Trieste-terminal som containerhavn.

 

For første gang har et containerskib anløbet den italienske multi-purpose terminal "Piattaforma Logistica Trieste" (PLT). "OPS Hamburg" drives af CMA CGM Group og rederiets TMX3-tjeneste, der forbinder Tyrkiet med Adriaterhavet på ugentlig basis.

 

Antonio Barbara, direktør i HHLA PLT:

 

- Vi var glade for at byde velkommen til "OPS Hamburg" på vores terminal. Uden tvivl et godt varsel: skibets navn minder om forbindelsen mellem Trieste og vores majoritetsaktionær HHLA i Hamborg. Det vil indvie en ny almindelig CMA CGM-tjeneste - TMX3, der forbinder Tyrkiet med HHLA PLT Italien i havnen i Trieste. Denne TMX3-tjeneste repræsenterer et vigtigt skridt fremad for vores terminal. Vi vil gerne takke CMA CGM for valget af HHLA PLT Italy.

Multifunktionsterminalen HHLA PLT er en vigtig del af havnen i Trieste og ligger inden for frihavnszonen. HHLA har erhvervet en majoritetsandel i terminalen. Det 27 hektar store havneanlæg består af et område til håndtering af diverse breakbulk og et nybygget område, der giver pladser, der er dybe nok til ro/ro- og containerskibe. Som et logistikknudepunkt på den baltisk-adriatiske linje er Trieste ikke kun godt forbundet med Central- og Østeuropa, men tilbyder også forbindelser hele vejen til Østersøregionen.

 

Paolo Lo Bianco, direktør for CMA CGM Italy:

 

- TMX3-tjenesten tilbyder en af klassens bedste transittider mellem det vestlige Tyrkiet og det nordlige Adriaterhav - Italien og Slovenien - med en rejse på 3,5 dage fra Gemlik til Trieste og på 4 dage fra Gemlik til Koper. Den repræsenterer et bæredygtigt alternativ til lastbiltransport, der reducerer CO2-emissioner, med optimeret leveringstid, frekvens og omkostninger. Desuden komplementerer dør-til-dør intermodale løsninger inklusive 45' PW container sø-produktet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk