Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hjem til Hirtshals efter modernisering

Søgeord:

5. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Norröna er færdig på Fayard i Munkebo.

 

Efter at have gennemgået en større opgradering er Smyril Lines færge Norröna netop vendt tilbage til Hirtshals Havn, hvorfra færgen inden for få dage vil genoptage sin vanlige sejlads.

 

Den nuværende færge MS Norröna blev indsat i 2003 og har siden 2009 sejlet i fast rutefart mellem Hirtshals, Færøerne og Island. Gennem årene har færgen undergået løbende renoveringer, men nu var tiden inde til en større modernisering for at fremtidssikre Norröna, som er det eneste passagerskib med fast rute i Nordatlanten.

 

- Der er sket meget, siden Norröna blev indsat for 18 år siden, og kundernes forventninger har også ændret sig. Det er afgørende, at vi følger med tiden og lever op til disse forventninger, siger Rúni Vang Poulsen, administrerende direktør hos Smyril Line.

En del af ferieoplevelsen

Af den grund har færgen siden den 19. december 2020 ligget ved det fynske værft Fayard i Munkebo, hvor den blandt andet har fået 50 ekstra 2-4 personers kahytter, hvoraf 34 er såkaldte Nordic Deluxe kahytter med en stor dobbeltseng. Derudover er der lavet to nye Nordic suiter på dæk 8, som tilbyder plads, komfort og en fremragende udsigt.

 

Generelt har hele færgen fået en opgradering; Der er overalt blevet opdateret med nye tæpper og gardiner, og de fleste fællesområder ombord er blevet moderniseret. Derudover har både Norrönas a la carte restaurant og reception fået et facelift. Hertil kommer, at færgen har fået et moderne loungeområde samt et nyt opholdsområde med bar/café på dæk 10, hvor der er mulighed for at nyde panoramaudsigten ud over Atlanterhavet.

- De luksuriøse kahytter sammen med både de moderniserede og nytilkomne faciliteter ombord vil uden tvivl gøre det endnu mere attraktivt at tage turen fra Hirtshals til Færøerne og Island i fremtiden. Jeg er desuden sikker på, at overfarten med Norröna i langt højere grad vil blive betragtet som en del af den samlede ferieoplevelse frem for blot en transport, siger bestyrelsesformand ved Hirtshals Havn Anker Laden-Andersen.

 

Smyril Line har i alt investeret omkring 100 mio. kr. på den omfattende modernisering af færgen, som blandt andet skal imødekomme en større efterspørgsel efter luksuskahytter. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk