Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

”HMM Hamburg” gør første kald i Hamborg

Søgeord:

4. september 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

700 gange

Læses i øjeblikket af:

0

HMM fejrer samtidig 30 år i den store tyske havneby.

 

“HMM Hamburg” har netop gjort sit første kald i Hamborg.

 

Det store containerskib er endnu et fra den såkaldte ”Megamax-24” klasse og et af de 12 nye containerskibe, som det sydkoreanske rederi HMM, tidligere Hyundai Merchant Marine, leverer siden april.

 

”HMM Hamburg” lægger planmæssigt til kaj i HHLA Container Terminal Burchardkai indtil 3. september 2020.

 

- Vi er meget glade for at byde velkommen til ”HMM Hamburg” til vores havn for første gang. Alle medarbejdere hos HMM i Hamborg, der har drevet forretning her i 30 år, er særligt stolte af dette første kald. Navngivningen manifesterer det specielle forhold, der er mellem Sydkorea og kommunen i Hamborg, siger James Kim, managing director for HMM (Germany) GmbH & Co. KG, Hamburg.

Med en kapacitet på 23.964 standard tyvefods containere (TEU) er ”HMM Hamburg” og hendes søsterskibe de største containerskibe i verden. Fartøjet måler 400 meter i længden og 61 meter i bredden.

 

- Vi er selvfølgelig meget glade for, at et af verdens største containerskibe er opkaldt efter Port of Hamburg og at vi kan byde ”HMM Hamburg” velkommen til Hamborg. Med justeringen af Elben, der snart er færdigetableret, vil adgangen for store skibe blive meget nemmere i fremtiden, siger Axel Mattern, medadministrerende direktør i Port of Hamburg Marketing.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk