Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konference om vækst og arbejdspladser

Søgeord:

28. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

218 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Årets havnekonference finder sted den 27. oktober 2021 på Kolding havn.

 

Danske Shipping- og Havnevirksomheder, Danske Havne og Transportøkonomisk Forening (TØF) inviterer til årets havnekonference.

 

Konferencen finder sted i Pakhuset på Kolding Havn og temaet er investeringer.

 

- Investeringer er grundlaget for alle aktiviteter, for vækst og arbejdspladser, siger direktør for Danske Havne, Tine Kirk.

 

- Det gælder ikke mindst på havne, hvor både havne og havnevirksomheder typisk er afhængige af meget store investeringer. Det betyder også, at havnebranchen er særligt afhængig af de langsigtede rammevilkår. Og når det samtidig er svært at navigere i den kortsigtede økonomiske udvikling, så bliver det rigtig udfordrende.

 

Fokus på investering

Derfor vil årets havnekonference sætte fokus på investeringer.

 

- Vi vil forsøge at skabe et overblik over både de kortsigtede og de langsigtede rammer for investeringerne, siger Jakob Svane, sekretariatschef for Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

 

- Jo bedre vi som branche er til at tale om udfordringerne, jo bedre kan vi også forholde os til dem i den enkelte havn eller virksomhed.

 

Jakob Svane fortsætter:

 

- Det glæder mig derfor særligt meget, at konferencen skal finde sted i Pakhuset på Kolding Havn, hvor vi er helt tæt på havnevirksomheder med store investeringer, og hvor rammevilkårene er særligt udfordrede på grund af kommunens ønsker om byudvikling af havnen.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk