Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Molslinjen: Altid plads til lastbiler

Søgeord:

13. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

389 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tredje Kattegat-katamaran øger kapaciteten til lastvogne på Aarhus-Odden.

 

Molslinjen sejler nu med tre af verdens største katamaraner på Kattegat. Det giver ifølge færgerederiet fragterhvervet helt nye muligheder, fordi der nu er plads til lastbiler på alle afgange.

 

Det gør Kattegat til en seriøs konkurrent til den lange tur på motorvejen over Fyn og Storebælt for lastbilvognmændene og deres kunder.

 

Det er ankomsten af Molslinjens nye katamaranfærge Express 4, der gør, at der nu sejler tre af verdens største katamaranfærger på rederiets Kattegat-rute, der giver kapacitet til at invitere lastbilerne om bord for alvor.

 

Med den nye færge bliver kapaciteten på ruten – ifølge Molslinjen – øget årlig kapacitet på næsten 20 procent.

 

- Det kommer især til at betyde noget for fragterhvervet. Med tre af de helt store færger på ruten fjerner vi nemlig helt usikkerheden om, hvorvidt der er plads til lastbiler på den enkelte afgang. Der er altid plads nu, lover Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Alternativ til motorvejen

Arbejdet med udbygningen af Fynske Motorvej begynder i næste måned. Udbygningen vil betyde flere års vejarbejde på en af landets hårdest belastede motorveje. Det kommer til at kræve, at der skal tankes tålmodighed, inden fragtfolkene sender deres lastbiler hen over den fynske asfalt.

 

- Der har vi nu kapaciteten til at byde fragterhvervet på et klart alternativ til den motorvej, som uden tvivl vil give en række udfordringer de kommende år. Samtidig har vi nye priser, som gør det endnu mere attraktivt for erhvervet, siger Jesper Skovgaard.

 

Molslinjen fremhæver er rederiets app, der ikke bare giver vognmænd og disponenter overblik over afgange og priser, men også gør det muligt at booke en plads på blot 15 sekunder.

Aarhus – Odden får tre-færgedrift, når Express 4 sættes i drift om morgenen den 14. marts 2019. /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com