Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Molslinjen skruer op

Søgeord:

14. april 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

340 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sædvanlig frekvens på flere ruter fra i dag.

 

En kontrolleret åbning af Danmark betyder gang i nogle af de hjul, som længe har holdt stille. Også Molslinjens færger skal atter finde tilbage til de sejlplaner, som blev stærkt reducerede, da COVID-19 lagde landet øde.

 

Det betyder, at fra i dag tirsdag den 14. april 2020 sejler Molslinjens færger på ruterne Bornholmslinjen, Alslinjen, Langelandslinjen og Samsølinjen igen efter de kendte trafikplaner og med den sædvanlige frekvens.

 

På Kattegat vil Express 2 passe ruten de kommende uger med fire daglige dobbeltture i stedet for de nuværende to dobbeltture, men fra den 27. april håber Molslinjen at kunne sætte endnu en hurtigfærge ind mellem Aarhus og Odden. I maj forventer rederiet at gå på fuldt program med tre færger, hvis trafikken udvikler sig positivt.

Fælles for alle ruterne er dog, at kun hver anden plads på færgen er til salg i både april og maj.

 

- Vi vil meget gerne i gang med at sejle igen. Men vi er også klar over, at selv om det lysner lidt, så er vi ikke ude på den anden side af denne krise, og at smittefaren stadig er til stede, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

 

Med kun hvert andet sæde til salg og med muligheden for at opholde sig i bilen på vogndækket under overfarten bliver det muligt at holde afstand på færgeturen.

 

- Samtidig vil alle vores besætninger have stort fokus på at hjælpe passagererne med at passe på sig selv og holde afstand. Rengøring og hygiejne vil samtidig være top-prioriteret, så vi kan tilbyde så tryg en tur som muligt, siger Carsten Jensen.

Undtagelsen for alt dette er Fanølinjen, som hele tiden har sejlet efter sin sædvanlige sejlplan mellem Esbjerg og Fanø, hvor mange passagerer opholder sig i bilen under den korte overfart.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com