Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Molslinjen snart klar med ny terminal

Søgeord:

6. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

432 gange

Læses i øjeblikket af:

0

11. november kører de første biler op ad den nye rampe på Østhavnen i Aarhus.

 

Det bliver hurtigfærgen Express 3, som tager den første tur over Kattegat fra Molslinjens nye færgeterminal på Østhavnen i Aarhus. Det sker den 11. november 2020 klokken 05.45. Hurtigfærgens første tur mod Odden markerer kulminationen på flere års anlægsarbejde.

 

Men turen markerer også et markant skifte i den aarhusianske trafik. De 1,5 mio. årlige bilister skal finde andre veje til den nye færgeterminal.

 

- Vi har mange erhvervskunder, og de vil opleve, at turen til den ny færgeterminal bliver hurtigere, fordi de undgår Nørreport-krydset, som nemt sander til. For dem vil turen ad Marselis Boulevard føles befriende, spår Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

 

Alene i Aarhus by skal skiltningen mod færgehavnen ændres flere end 50 steder. Dertil kommer ændringer af skilte på motorveje og andre store indfaldsveje mod Aarhus.

- Vi står foran en stor kommunikationsopgave med at forklare de rejsende, at de ikke bare skal køre på autopilot fra den 11. november. Der står også medarbejdere klar i den gamle færgeterminal de første dage efter flytningen, så vi kan sende de kunder videre, som ikke har hørt om flytningen, siger Carsten Jensen.

 

Carsten Jensen glæder sig til at tage den ny færgeterminal i brug – men han er samtidig lidt ærgerlig over, at corona-krisen kommer til at sætte sit præg på åbningen.

 

- Der er ikke plads til festligheder med mange mennesker lige nu, så det bliver en stille åbning med få inviterede gæster, siger Carsten Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk