Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MSC-selskab udvider på Aarhus havn

Søgeord:

11. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

690 gange

Læses i øjeblikket af:

0

MEDLOG øger aktiviteter med 25.000 nye kvadratmeter.

 

MEDLOG, der er en del af den schweiziske MSC-koncern – verdens næststørste rederi, udvider nu deres aktiviteter på Aarhus havn betragteligt.

 

Virksomheden har indgået en aftale med Aarhus Havn om et område på 25.000 kvadratmeter. Arealet skal fungere som et permanent område til håndtering, vedligehold og opbevaring af containere. MEDLOG er allerede i gang med at rykke ind på det store område langs Østhavnsvej, hvor virksomheden etablerer sig med faste installationer. Selve rederiet MSC vil dog fortsat have sit danske hovedkontor i Havnecentret på Aarhus havn, lyder det.

 

Kundechef Nicolai Krøyer:

 

- Verdens andenstørste containerrederi er jo ikke hvem som helst. Og vi har store forventninger til samarbejdet med MEDLOG. Vi ser beslutningen om at konsolidere sig i Aarhus som et bevis på, at Aarhus havn er inde i en rigtig god udvikling. Det viser sig blandt andet ved en stor efterspørgsel på arealer og ved vores markant stigende containeromsætning sidste år. Aarhus havn er for alvor på vej til at blive erhvervslivets foretrukne havn, siger Nicolai Krøyer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk