Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Niels Winther Maritime solgt

Søgeord:

7. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1171 gange

Læses i øjeblikket af:

0

SDK Shipping A/S køber Niels Winther Maritime, Esdan-Stevedoring samt Juhl & Ehrhorn i Esbjerg.

 

Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping A/S overtager virksomhederne Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn samt Esdan-Stevedoring, der alle har base i Esbjerg.

 

SDK-gruppen cementerer dermed sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien yderligere.

 

Det skriver SDK Shipping i en pressemeddelelse.

 

Niels Winther Maritime, Juhl & Ehrhorn samt Esdan-Stevedoring har alle sat et solidt fodaftryk på det maritime Danmark gennem mange år, og har - ligesom SDK Shipping A/S - deres kerneforretninger inden for blandt andet agentur, befragtning og stevedoring.

 

Om købet af de tre selskaber udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i SDK-gruppen:

 

- Vi skulle ikke bruge lang tid på at overveje det, da muligheden opstod. Alle 3 selskaber har et utrolig godt renommé i markedet og kernekompetencer, der passer perfekt ind i SDK. Vi har gennem de seneste år ofte haft opgaver på Esbjerg Havn, men har følt vi burde være repræsenteret med eget kontor for at kunne udvikle vores forretning i området yderligere.

Placering i Esbjerg

Med opkøbet af de 3 selskaber i Esbjerg er SDK Shipping A/S nu fysisk repræsenteret i en af Danmarks største havne, hvilket længe har været en ønsket lokation for at styrke koncernens markedsposition i Danmark.

 

- Selskaberne har været dygtig drevet af de tidligere ejere og medarbejdere, og med købet får vi et rigtig godt og solidt team, der passer ind i SDK Shipping. Samtidig har Esbjerg Havn gennem mange år forstået at vækste og udvikle yderligere arealer, hvilket vi har fulgt tæt. Med et lokalt forankret kontor i Esbjerg ser vi derfor enestående muligheder for at udvikle samarbejdet yderligere med nuværende og nye kunder, fortæller Søren Gran Hansen.

NW Group fortsætter

Om salget af virksomhederne udtaler Henrik Otto Jensen og Michael Lodberg:

 

- Vi ønsker at koncentrere os endnu mere om NW Groups øvrige aktiviteter og har derfor besluttet at give stafetten videre til SDK Shipping. Vi har længe fulgt SDK-gruppen og deres positive vækstrejse og føler, at SDK Shipping er de helt rigtige ejere til at sikre den fortsatte udvikling af selskaberne.

 

Selskaberne og den daglige drift forventes at fortsætte uændret i den allerede kendte struktur. Dermed fastholdes det høje kvalitetsniveau overfor kunder og samarbejdspartnere.

 

SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering – samt services til cruiseindustrien – via gruppens 25 egne kontorer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk