Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny administrerende direktør i MARLOG

Søgeord:

19. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

472 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Danmarks nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik skal have ny direktør.

 

Den 1. august 2021 overtager Sverre Vincent Lenbroch kommandoen over den nye nationale klyngeorganisation MARLOG, der arbejder for at løfte virksomhederne i logistikerhvervene og i Det Blå Danmark.

 

Sverre Vincent Lenbroch kommer fra en stilling som digitaliseringschef hos videnscentret ITD Logtech Hub hos brancheorganisationen for professionelle transport- og logistikvirksomheder.

 

Vi har fundet den helt rigtige til jobbet, siger bestyrelsesformand i MARLOG Peder Gellert Pedersen om den nye direktør.

 

Stærke kompetencer

- Sverre kommer med stærke kompetencer inden for logistikområdet og har samtidig beskæftiget sig med innovation og digitalisering. Vi glæder os til sammen med ham at fortsætte MARLOG’s gode arbejde med at styrke Danmark som et kraftcenter for hele logistikkæden og den maritime branche, siger Peder Gellert Pedersen.

Da MARLOG i slutningen af 2020 blev sat i søen som ny national klyngeorganisation for de maritime erhverv og logistikbranchen, blev Mikkel Navarro Hansen udnævnt som direktør. Han fik ansvar for at flette de tre tidligere regionale maritime klynger sammen med Transportens Innovationsnetværk og World Careers for at forene organisationernes kræfter og kompetencer, så de til sammen udgør en stærk national klyngeorganisation – til gavn for virksomheder i hele landet.

 

Det er lykkedes til fulde. Hverdagen har sænket sig over den nye klyngeorganisation. Arbejdet med at bygge bro mellem viden og virksomheder og styrke innovationen er i fuld gang på kontorerne i Frederikshavn, Esbjerg, Svendborg, København og Rønne. Og derfor har Mikkel Navarro Hansen selv besluttet, at tiden er kommet til et vagtskifte.

 

- Her er det på sin plads med en kæmpe tak til Mikkel, siger Peder Gellert Pedersen.

 

- Han har gjort en stor indsats i forbindelse med sammenlægningen af de gamle klynger og med at få MARLOG sendt godt og sikkert af sted på rejsen.

Kontor på farten

Den nye direktør vil ikke blive tilknyttet et fast kontor, men får arbejdssted på samtlige kontorer rundt i landet, hvor han kommer til at fordele sin tid ligeligt efter behov. Det har bestyrelsen fundet vigtigt i forhold til at samle organisationen og styrke relationen til medlemmerne og samarbejdspartnere på tværs af landet, forklarer formanden.

 

Selv glæder den 51-årige østjyde sig til at blive en del af MARLOG.

 

- Jeg glæder mig til at styrke logistikindsatsen i MARLOG, siger Sverre Vincent Lenbroch.

 

- Sammen med mine nye kolleger i MARLOG, som jo besidder stærke kompetencer og viden om Det Blå Danmark, ser jeg frem til at sætte turbo på den grønne omstilling og digitalisering i den maritime branche og hele transportkæden. Sektorer som er en vigtig erhvervsmæssig styrkeposition i Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk