Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt netværk for shippinguddannede

Søgeord:

10. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

153 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DSHV står bag nyt shippingnetværk for shippinguddannede fra Rybners.

 

Danske Shipping- og Havnevirksomheder (DSHV) lancerer et nyt shippingnetværk for shippinguddannede fra Rybners.

 

Det skete formelt i Industriens Hus den 5. november 2021 hvor de tilmeldte shippingpersoner markerede lanceringen ved en workshop efterfulgt af networking og bobler. DSHV’s sekretariat bliver kontaktpunkt og administrator af netværket og de tilknyttede services.

 

- Formålet med shippingnetværket er at skabe fortsat tilknytning mellem vores shippinguddannede fra Rybners og shippingerhvervet. Når shippingholdene på Rybners er afsluttet, vil de uddannede i fremtiden automatisk blive tilbudt medlemskab af netværket, siger Jesper Sebbelin Chefkonsulent i Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

Årlig fysisk samling

Ifølge Jesper Sebbelin deler DSHV bl.a. medlemsnyheder fra shippingsektionen med netværket, som også inviteres til at deltage i udvalgte medlemsevents. Desuden planlægges en årlig fysisk samling af det nye shippingnetværk, med et aktuelt tema og præsentationer til at berige netværket.

 

- Vi inddrager repræsentanter fra netværket som ambassadører for shippinguddannelsen, f.eks. ved promovering af shippinguddannelsen til de forskellige gymnasiale uddannelser og EUX merkantil, slutter Jesper Sebbelin.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk