Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Øgede fragtmængder kompenserede for tab af russisk forretning

Søgeord:

3. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

224 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Finnlines øger indtægterne med en tredjedel i første halvår.

 

På trods af udfordringer og tabte indtægter i forbindelse med stoppet for anløb af russiske havne formåede det finske rederi Finnlines at øge indtægterne med 32 procent i første halvår 2022 til i alt 356,9 mio. euro.

 

Shipping & Sea Transport Services genererede næsten samtlige indtægter, Port Operations noterede indtægter for 24,8 mio. euro.

 

Cargo volumen lå over niveauet for 2021. I perioden transporterede Finnlines 393.000 fragtenheder, 73.000 biler og håndterede samlet 742.000 tons fragt.

 

Tom Pippingsköld, præsident og administrerende direktør i Finnlines, udtaler i forbindelse med halvårsregnskabet:

 

- På grund af EU-sanktioner holdt Finnlines op med at anløbe russiske havne i begyndelsen af marts, hvilket naturligvis har resulteret i tab af indtægter. De øgede fragtmængder på andre strækninger har dog kompenseret for dette tab, og passagerforretningen er også kommet sig og nået før-pandemiske tal, siger direktøren og slutter:

- På trods af usikre økonomiske og geopolitiske tider har Finnlines fastholdt sin position som en pålidelig og vigtig transportør af varer. Vi trives med løbende at forbedre både vores operationelle og økonomiske effektivitet, og det sikrer, at vi kan fortsætte med at vokse og investere i vores flåde og også i trivsel og uddannelse af vores medarbejdere.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk