Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

På vej tilbage til normalen på Kattegat

Søgeord:

14. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Molslinjen sejler med alle tre færger fra 20. maj.

 

Fra onsdag den 20. maj vil Molslinjens rute mellem Jylland og Sjælland atter blive besejlet af tre hurtigfærger. Dermed er Molslinjen tilbage til samme kapacitet som før corona-krisen satte Danmark i stå. 

Også ruten mellem Ebeltoft og Odden genoptages.

 

Kristi himmelfartsdag

I forbindelse med næste uges Kristi himmelfartsdag vender Molslinjen tilbage til at sejle med tre hurtigfærger på Kattegat. Det betyder samtidig, at fra onsdag den 20. maj genoptages de sejladser til og fra Ebeltoft, som corona-krisen satte en stopper for.

 

I begyndelsen af corona-krisen sejlede Molslinjen med blot en enkelt hurtigfærge på Kattegat. Fra den 27. april blev endnu en hurtigfærge sat ind, og nu en lille måned senere skal alle tre færger i drift.

Molslinjen sælger stadig kun hver anden plads på færgerne over Kattegat. Men passagererne vender nu tilbage i stort tal, og af hensyn til afstand mellem passagererne indsættes tre hurtigfærger mellem Jylland og Sjælland.

 

- Det er meget glædeligt, at vi nu kan sætte alle tre færger i drift. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med efterspørgslen, så vi er sikre på at kunne få plads til alle, når lysten til og muligheden for at rejse vender tilbage”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

 

Særligt glade bliver de sjællændere, som har ventet på at kunne benytte den populære sæsonrute mellem Odden og Ebeltoft på deres vej til de jyske sommerhuse.

 

- På den måde er vi klar til at modtage de mange færgegæster, som vil bruge Kristi Himmelfartsferien på en tur i sommerhus. Og vi er klar til at tilbyde dem en tryg tur med afstand til deres medpassagerer, siger Carsten Jensen.

Bliv i bilen?

Det er stadig muligt for passagererne at opholde sig i bilen på vogndækket, hvis de gerne helt vil undgå kontakt med medrejsende på overfarten.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com