Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Redegørelse for bæredygtighed 2021

Søgeord:

22. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

115 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skagen Havn er nu klar med redegørelse for bæredygtighed for 2021.

 

Skagen Havns bæredygtighedsstrategi balancerer 3 delområder; Den økonomiske, den miljømæssige og den sociale bæredygtighed.

 

For at kunne følge med i udviklingen og se om de målsætninger havnen har sat, løbende bliver opnået, og om det i det hele taget går i den rigtige retning, udarbejder Skagen Havn årligt en redegørelse for bæredygtighed.

 

Økonomisk bæredygtighed

Også i 2021 bærer Skagen Havns omsætning præg af Covid 19, særligt på forretningsområdet vedrørende krydstogt. Fiskeriet har dog vist en fremgang på den samlede værdi, selv om mængderne har været lavere end i 2020 – Skagen Havn fastholder fortsat sin position som Danmarks største fiskerihavn.

Social bæredygtighed

Det er vigtigt for Skagen Havn at bidrage til at byens borgere og besøgende kan få gode oplevelser på havnens arealer. Derfor stiller havnen gerne arealer til rådighed til arrangementer der gavner byen – herunder Skagen Marathon 2021, som efter pandemien blev afholdt foran lystbådsbassinet med fiskepakhusene som kulisse.

 

Miljømæssig bæredygtighed

I 2021 er Skagen Havns eget elforbrug steget i forhold til 2020 og årene før. Stigningen skyldes primært driften af det nye landstrømsanlæg. Det er positivt at flere fartøjer kobler sig på landstrøm og ligger ved kaj, uden dieseldrift.

Skagen Havn oplever en stigende interesse for den grønne omstilling fra kundernes side.

 

Læs gerne hele redegørelsen for bæredygtighed 2021 på www.skagenhavn.dk  /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk