Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederi udstyrer 3 mio. containere med sporingsenheder

Søgeord:

29. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

372 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hapag-Lloyd vil udstyre hele sin containerflåde med sporingsenheder i realtid.

 

Efter at have introduceret realtidsovervågning for sin kølecontainerflåde i 2019 med IoT-produktet Hapag-Lloyd LIVE vil virksomheden begynde at installere nyudviklede enheder til alle standardcontainere i sin TEU-flåde på cirka 3 mio. styk. Hapag-Lloyd fortsætter med at digitalisere containerforsendelse yderligere, og Hapag-Lloyd LIVE vil blive tilgængelig for kunder af deres standardcontainere i løbet af 2023.

 

- Fremadrettet vil vi være i stand til at give alle vores kunder spor og sporingsdata i realtid, hvilket giver dem fuld synlighed af enhver containerbevægelse på verdensplan. Vi vil være i stand til at opdage forsinkelser tidligere, informere berørte kunder automatisk og igangsætte modforanstaltninger på et tidligt tidspunkt. Vi er overbeviste om, at vores sporingstilgang i realtid ikke kun vil være gavnlig for vores kunder, men være en game changer for hele containerskibsfartsindustrien, siger Maximilian Rothkopf, driftsdirektør i Hapag-Lloyd.

Enhederne vil være i stand til at transmittere data i realtid fra hver container og dermed gøre forsyningskæden mere gennemsigtig og effektiv. De kan levere lokationsdata baseret på GPS, måle temperatur og overvåge eventuelle pludselige stød til containeren. I fremtiden kan yderligere sensorer tilføjes via Bluetooth. For at sikre sikkerheden for besætninger, last og fartøjer er enhederne designet og certificeret til ATEX Zone 2 eksplosionssikker standard. Virksomheden vil fortsætte med at arbejde sammen med nøglekunder for at udvikle og udvide produktet og dets funktioner baseret på deres feedback.

 

- Det er vores vision at bygge verdens smarteste containerflåde og at levere værdifuld information til vores kunder med den frekvens, de har brug for, siger Olaf Habert, direktør for enheden Container Applications hos Hapag-Lloyd.

- At arbejde med de mest avancerede virksomheder for global-skala IoT-applikationer vil hjælpe os med at udstyre vores containerflåde så hurtigt som muligt. Det er, hvad vores kunder nu kræver og i stigende grad forventer, så de bedre kan styre deres komplekse forsyningskæder.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk