Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederiet Norden opjusterer

Søgeord:

24. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

398 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dampskibsselskabet NORDEN A/S opjusterer forventningerne til 2020-resultat.

 

Som følge af en yderst stærk udvikling i forretningsenheden Dry Operator opjusterer Dampskibsselskabet NORDEN A/S sine forventninger til det justerede årsresultat for 2020 til USD 70-110 mio. (cirka DKK 445-700 mio.) mod tidligere USD 40-80 mio.

 

- Dry Operator kapitaliserer på, at vi proaktivt har indbefragtet periodeskibe i løbet af det forrige kvartal, og i tillæg hertil har positioneret disse skibe yderst fordelagtigt på regionalt plan i løbet af 3. kvartal. Dette har gjort det muligt for forretningsenheden at indgå kontrakter med betydeligt bedre indtjening end hidtil forventet, udtaler Jan Rindbo, CEO, NORDEN.

 

På baggrund af dette forventer Dry Operator nu at opnå et justeret årsresultat for 2020, som ligger over både 2018 og 2019, baseret på højere indtjening pr. skibsdag samt aktivitetsvækst målt som antallet af skibsdage.

Jan Rindbo tilføjer:

 

- Resultatet i Dry Operator er skabt i kølvandet på et meget udfordret tørlastsmarked, og er på linje med NORDENs strategi om at følge en mere agil forretningstilgang, som gør det muligt for vores asset light forretningsenhed at udnytte markedets volatilitet gennem trading-baserede operatøraktiviteter.

 

NORDENs to øvrige forretningsenheder, Asset Management og Tanker Operator, udvikler sig på linje med tidligere udmeldte forventninger.

Som led i Selskabets nye dividendepolitik, der blev udmeldt tidligere på året, er det NORDENs mål at udbetale en årlig dividende med en udbetalingsgrad, der svarer til minimum 50 procent af det justerede årsresultat.

 

NORDEN offentliggør delårsrapporten for 3. kvartal den 4. november 2020 som planlagt.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk